فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي

نوع فایل power point قابل ویرایش 115 اسلاید قسمتی از اسلایدها: ترکیبات الاینده بطور خواسته ویا ناخواسته از محیط وارد مواد غذایی میشوند. این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده ودر نهایت سلامت انها را به خطر می اندازد و به همین دلیل به انها الاینده گوییم. این الاینده ها از منابع مختلف

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت اندازه گيری جريان (مايعات)

نوع فایل: power point قابل ویرایش44 اسلاید قسمتی از اسلایدها: تعريف جريان اهميت آن بدليل کاربرد در کارهای متنوع اهميت اقتصادی کار (آب، نفت، گاز....) عبور مقدار معينی (حجم يا جرم) از ماده در واحد زمان از يک مسير (لوله، کانال،...)

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

نوع فایل power point قابل ویرایش 71 اسلاید قسمتی از اسلایدها: نحوه صحیح شست و شوی سبزیجات: ابتدا سبزی‌ها را خوب تمیز کنید و سبزی‌های پلاسیده شده را جدا کنید. سبزی‌ها را با آب سرد بشویید تا گل‌و لای و مواد اضافی آنها از بین برود (آب گرم سبب از بین رفتن برخی مواد مغذی موجود در آنها می‌شود، و س

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سيّال تحت فشار ( PFE ) و بهينه‌كردن شرايط استخراج

پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سيّال تحت فشار ( PFE ) و بهينه‌كردن شرايط استخراج به وسيله طراحی فاكتوريال

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي در قالب ppt ودر حجم 258 اسلاید،  شامل: فهرست مطالب: مشخصات برنج خوب مشخصات گوشت تشخیص فساد گوشت فساد ماهي و روشهاي تشخيص آن مشخصات ماهي تازه مشخصات ماهي گنديده و فاسد&nbs...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت نان فانتزي

نوع فایل:power point قابل ویرایش 32 اسلاید قسمتی از اسلاید: به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره . نانهای سفید شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی. نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد. نانهایی که امروزه در بازار ای

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت مراحل ساخت پنير

نوع فایل: power point قابل ویرایش 35 اسلاید قسمتی از اسلایدها: تاريخچه اى از پنير: تاريخ پنير به عهد عتيق مى رسد و اين موضوع محقق است كه كشف پنير به دنبال اهلى كردن چهار پايان شيرده مثل بز، شتر يا گاوميش صورت گرفته است . در مناطقى بين آسيا و اروپا و هم چنين در تبت و ايران شير را هنوز هم مثل

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت پروژه كارشناسي مهندسي علوم و صنايع غذايي

نوع فایل: power point قابل ویرایش 13 اسلاید قسمتی از اسلایدها: كاربرد امولسيفاير امولسيفايرها كاربرد بسيار گسترده اي در صنايع غذايي و محصولات كنسروي دارا مي باشد اين مواد را ميتوان بر اساس نقشي كه در مواد غذايي ايفا مي كنند به انواع مختلف نظير امولسيفاير پايدار كننده، دتوجنت (شوينده) بهبود ده

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت کنسرو هلو

نوع فایل: power point قابل ویرایش 10 اسلاید قسمتی از اسلایدها: کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی ش

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3قبلی · بعدی